Micro-poudre ActivePower Pearl ®

Effectief poeder voor het wassen van voertuigen
Ons team van chemie-experts heeft ActivePower Pearl®-micropoeder ontwikkeld, speciaal ontworpen voor zelfbedieningsautowascentra. Deze formule is voortdurend verbeterd om aan de toenemende milieueisen te voldoen.De cruciale eerste stap in het wasproces van een voertuig is het gebruik van ActivePower Pearl® micropoeder. Het dient als basis voor de volgende stappen en garandeert een optimale klanttevredenheid.

Dankzij de hoge concentratie oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsstoffen, gecombineerd met rode en blauwe ActivePower Pearls, zorgt deze formule voor een perfecte reiniging met behoud van het milieu.

ActivePower Pearls verwijderen effectief hardnekkig vuil en straatvuil (grijze sluier) van het voertuigoppervlak.

Door gebruik te maken van warm, onthard water in combinatie met dit micropoeder werken de oppervlakteactieve stoffen als duizenden kleine sponsjes®, die zorgen voor een grondige reiniging zonder het oppervlak van het voertuig te beschadigen. Optimale schuimvorming en hoog oplossend vermogen, gecombineerd met een frisse en intense geur, maken het reinigingsproces gemakkelijk en garanderen een optimaal resultaat voor uw klanten.

De lage dichtheid van het ActivePower Pearl®-micropoeder en de constante vloeibaarheid ervan maken een nauwkeurige dosering mogelijk tijdens het aanbrengen onder hoge druk. Deze formule is uiterst materiaalvriendelijk en bevat zelfs een corrosiebeschermingscomponent. Bovendien is het silicaatvrij en laat het geen residu achter op autolakken, glas of kunststof.